Unelmien piha suunnitellaan nyt! 100 ideaa puutarhaan -erikoislehti kokoaa yksiin kansiin parhaat oivallukset ihaniin ulkotiloihin. Poimi ideat, jotka tekevät juuri sinun puutarhastasi tai parvekkeestasi paremman paikan.

Paras rohto kesäkaihoon on pihaprojektien ja siemenkylvöjen suunnittelu. Muhkea 100 ideaa puutarhaan -lehti tarjoaa parhaat ideat niin pihan rakenteisiin – pergoloihin, polkuihin, köynnöskaariin, kasvihuoneisiin – kuin vesiaiheisiin, oleskelupaikkoihin, kasviyhdistelmiin ja ruukkutarhoihin. Mukana on runsaasti kekseliäitä kierrätysratkaisuja.

Osta 100 ideaa puutarhaan -lehti ilman toimituskuluja!

Löydät lehdestä muun muassa seuraavat ideat:

Kompostikin voi olla kaunis! Lehden lopun Tee hyvää -osiosta löydät pörriäiskasveja, kierrätysideoita sekä vinkkejä hiilensidontaan puutarhassa.

Tyylikäs lavatarha kompaktissa koossa. Lehden Herkuttele-osion täyttävät unelmien kasvihuoneet, kasvimaakikat ja ideat viljelyyn pienessä tilassa.

Köynnöskaari puunrungoista. Lehden Kulje-osiossa esittelemme kiehtovat polut, portaat ja pihan tyylin viimeistelevät köynnöskaaret.

Perennat, köynnökset ja puut parvekkeella – miksikäs ei! Lehden Nauti-osio on pyhitetty kutsuville terasseille, vehreille parvekkeille, vesiaiheille ja pergoloille.

Ihanat yhdessä: pioniunikko ja sormustinkukka. Nauti-osiosta löydät myös hurmaavat kukkapuut ja kasviyhdistelmät.

Tässä kesämajassa kelpaisi ottaa nokkaunet. Nauti-osiosta saat ideoita myös torkkupaikkoihin.

Kannen romanttinen rauniopuutarha on tehty kierrätystiilistä.

31.01.2024