Rakkaat kuviot tulee taas! Kotivinkin uuden neulelehden inspiraationa on Pentikin keramiikka- ja sisustusmalliston luonnonläheinen kuviomaailma. Lehti sisältää 20 ennen julkaisematonta käsityöohjetta.

Rakkaat kuviot & Pentik tuo Pentikin kuviomaailman neuleisiin! Kaunis, 124-sivuinen käsityölehti sisältää taidokkaita neule- ja virkkausohjeita, joiden inspiraationa ovat toimineet Pentikin rakastetut klassikkokuviot sekä kevään 2024 uutuuskuosit. Kuviot kuten Kardemumma, Kaarna, Pioni ja Pastelli saavat täysin uuden tulkinnan kauniina neuleina.

Lehden ohjeiden suunnittelijoina ovat Suomen suosituimmat neulesuunnittelijat ja nousevat tähdet Ronja Hakalehto, Heli Hottinen-Puukko, Anna Johanna, Veera Jussila, Annika Konttaniemi, Hannemari Lehtonen, Johanna Nuorela, Mia Sumell ja Anna Tanskanen. Ohjeiden taso vaihtelee helposta haastavaan.

Osta Rakkaat kuviot & Pentik ilmaisella toimituksella!

16,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Rakkaat kuviot & Pentik on Kotivinkin neulelehti, jonka inspiraationa on Pentikin monipuolinen keramiikka- ja sisustusmallisto. 124-sivuinen lehti sisältää 20 uniikkia ja ennen julkaisematonta neulemallia. Lisäksi voit lukea sivuilta Pentikin suunnittelijoista.

Neulelehden ohjeiden suunnittelijoina ovat Suomen suosituimmat neulesuunnittelijat ja nousevat tähdet Ronja Hakalehto, Heli Hottinen-Puukko, Anna Johanna, Veera Jussila, Annika Konttaniemi, Hannemari Lehtonen, Johanna Nuorela, Mia Sumell ja Anna Tanskanen. Ohjeiden taso vaihtelee helposta haastavaan.

Rakkaat kuviot & Pentik -lehdestä löydät ohjeet upeisiin kirjoneulesukkiin, pitsi- ja palmikkosukkiin, puseroihin, neuletakkiin, toppiin, liiviin, huiviin, tuftattuun tyynyyn sekä sisustusvirkkaustöihin.

Neuleiden kokovalikoima on laaja, eli neuleita löytyy kaikenkokoisille. Sukkien kokoa voi kasvattaa puikkokokoa vaihtamalla. Neuleissa on käytetty esimerkiksi Novitan, Vuonuen sekä Sandnes Garnin lankoja. Lankavalinnoissa on huomioitu hyvä saatavuus ja monipuolisuus.

Uusimman Rakkaat kuviot -lehden ohjeet sisältävät upeita kirjoneulesukkia, pitsi- ja palmikkosukat, puseroita, neuletakin, topin, liivin, huivin, tuftatun tyynyn sekä sisustusvirkkaustöitä.

Lehden ohjeiden laajasta kokovalikoimasta löytyy neuleita kaikenkokoisille. Neuleissa on käytetty esimerkiksi Novitan, Vuonuen sekä Sandnes Garnin lankoja. Lankavalinnoissa on huomioitu hyvä saatavuus ja monipuolisuus.

Toivottavasti löydät lehdestä rakkaan kuvion puikoillesi! Mukavia neulehetkiä!

Katso tästä kuvat neuleohjeista lehden sivuilla:

Kaarna-neule, suunnittelija Ronja Hakalehto.
Hiekka-sukat, suunnittelija Mia Sumell.
Lastu-toppi, suunnittelija Heli Hottinen-Puukko.
Kaarna-sukat, suunnittelija Hannemari Lehtonen.
Pioni-neule, suunnittelija Ronja Hakalehto.
Valo-sukat, suunnittelija Mia Sumell.
Vilja-tyyny, suunnittelija Veera Jussila.
Purppuraomenapuu-sukat, suunnittelija Hannemari Lehtonen.
Pastelli-liivi ja -huivi, suunnittelija Anna Tanskanen.
Pastelli-liivi ja -huivi, suunnittelija Anna Tanskanen.
Saaga-sukat, suunnittelija Mia Sumell.
Pastelli-neule, suunnittelija Annika Konttaniemi.
Minttu-huivi, suunnittelija Anna Johanna.
Kardemumma-takki, -kirjoneulesukat ja -pitsisukat, suunnittelija Hannemari Lehtonen.
Kardemumma-takki, -kirjoneulesukat ja -pitsisukat, suunnittelija Hannemari Lehtonen.
Kultapiisu-neule, suunnittelija Anna Johanna.
Vilja-kori ja -tabletti, suunnittelija Johanna Nuorela.
Lumme-pussukka, suunnittelija Veera Jussila.

Täältä löydät aiemmin ilmestyneet Rakkaat kuviot -lehdet

 

Rakkaat kuviot