Korkit kattoon! Parhaat 100 ideaa juhliin -lehdestä löydät ihanimmat ideat ja herkullisimmat tarjottavat kaikenlaisiin kevään ja kesän kemuihin. Mukana on myös juhlanjärjestäjän opas sekä vinkkejä juomatarjoiluun.

Suunnitteletko synttärijuhlia, valmistujaisia, rentoja pihajuhlia tai ikimuistoisia grillibileitä? Parhaat 100 ideaa juhliin -erikoislehti tarjoaa 84 sivun täydeltä oivalluksia juhlien teemoihin, kattauksiin, ruokiin ja juomiin. Mukana on muun muassa värikkäät vappukemut, upea buffet valmistujaisiin, parhaat pizzabileet, kauniit kakut ja juhlavat leivät sekä drinkkivinkit ja paljon muuta.

Erikoislehteen on valittu parhaat reseptit ja ideat Maku- ja Kotivinkki-lehdistä.

Osta Parhaat 100 ideaa juhliin -lehti ilman toimituskuluja!

6,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Parhaat 100 ideaa juhliin -erikoislehti inspiroi kohti kevään ja kesän juhlahumua! Lehden vinkeillä järjestät värikkäät vappukemut, loihdit juhliin täydellisen buffetpöydän sekä paljon muuta.

Sisältö on jaettu kolmeen osioon: Iloiset kevätkarkelot, Onnea Sankarille ja Juhlitaan ulkona. Löydät ideoita juhlien teemoista kattauksiin ja tarjoiluihin, niin syntymäpäiväjuhliin ja valmistujaisiin kuin rennompiin puutarha- ja grillijuhliin.

Mukaan on valittu parhaat reseptit ja ideat Maku- ja Kotivinkki-lehdistä.

Löydät lehdestä muun muassa seuraavat ideat:

 

Kattauksessa juhlivat myös värit. Lehden Iloiset kevätkarkelot -osiosta löydät herkulliset reseptit värikkääseen buffaan ja rentoihin sormisyötäviin.

 

Kukkia, kukkia, enemmän kukkia! Poimi syötävän suloisia ideoita leivonnaisten, jälkiruokien ja juomien koristeluun.

 

Juhlapöydässä vihertää! Onnea sankarille -osion kevätbuffaan on katettu aromikkaita yrttiruokia, kuten helppo savukalatartar.

 

Ei juhlia ilman kakkua! Lehden Onnea sankarille -osiosta löydät myös suussasulavia kakkureseptejä sekä kekseliäitä kakkujen koristeluideoita.

 

Ikimuistoiset pihajuhlat joka makuun. Juhlitaan ulkona -osiosta saat ideoita herkullisiin grillijuhliin, vieraillaan kotitavernassa ja paistetaan pizzoja.

 

Tervetuloa pizzabileisiin lehden Juhlitaan ulkona -osiossa! Näissä juhlissa voit täyttää pizzasi kirsikoilla, koristella kukkasilla ja nauttia hyvässä seurassa.

 

Parasta kesässä: yhdessäolo ja grillaus. Lehden lopun Juhlitaan ulkona -osiosta löydät ihanaa grillattavaa isommallekin porukalle.

Tutustu valikoimamme lehtiin täällä!