Oletko huomannut, että kesähän on käsitöiden kulta-aikaa? Kun tekee mieli nauttia lämmöstä ja auringonpaisteesta ulkona, on neuloksen tai virkkuutyön parissa puuhaaminen täydellistä ajanvietettä. Käsityöhetken mittainen irtiotto rentouttaa niin rannalla, puistossa, mökillä kuin vaikka junamatkallakin.

Pikkulaukku illan rientoihin

Virkkaus on keveän kesäinen käsityötekniikka, jolla voi valmistaa kaikkea hatuista toppeihin ja vaikka laukkuihin! Esimerkiksi kansainvälisen virkkaajatähti Molla Millsin suunnittelema Asteri-käsilaukku on täydellinen käsityöprojekti kesälle – kun veska on valmis, sen voi heittää heti olalle ja suunnata terassille ystävien kanssa. Asteri-laukun ohjeet ja tarvikkeet löytyvät Kotivinkin Kitty-boksista.

Kauden neuleita

Rakkaat kuviot -neulelehti sisältää 20 neulemallia, joiden inspiraatioina ovat olleet Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan klassikkotapetit. Erikoislehdestä riittää ammennettavaa jokaiselle vuodenajalle, mutta esimerkiksi Juhannusruusu-puseron, Pinta-torkkupeiton ja eri kokoisten Kirsikkapuu-laukkujen ohjeista tekee mieli nauttia jo kesällä. Ohjeiden taso vaihtelee helposta keskivaikeaan.

Netistä ladattu

Neuleohje pysyy näppärästi mukana, kun ladattavan ohjeen tallentaa kannettavalle laitteelle. Olipa aikeenasi neuloa kokonainen kaarrokeneule tai vilpoisa hartiahuivi, löydät valikoimastamme ladattavat ohjeet moneen lähtöön ja erilaisille taitotasoille.

01.06.2023