Miksi Suomessa on niin vaikea löytää siivoustuotteita, jotka olisivat paitsi kotimaisia ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja myös kauniisti pakattuja? Havainnosta sai alkunsa SEES Company, joka yhdistää Elisa Koivumaan intohimot. Tutustu Meillä kotona -kauppojen viikon löytöön ja hyödynnä etu: tilaa SEES Companyn tuotteet –20 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella 24.4.2022 saakka.

Elisa Koivumaa pyöri helsinkiläismarketissa etsien shampoota ja pyykinpesuainetta. Hän oli palannut Suomeen asuttuaan viisi vuotta Japanissa, ja nyt uuden kodin perusvarastot piti täyttää.


– Se kauppareissu venähti. Etsin biohajoavia tuotteita. Jos löysin sellaisen, pakkaus ei ollut kaunis. Jos taas löysin tuotteen, joka olisi ilo pitää esillä, se ei ollut Suomessa valmistettu, Elisa muistelee.

Japanissa Elisa oli vaikuttunut siitä, kuinka arkisimmissakin asioissa kauneuteen kiinnitettiin huomiota. Nyt Suomessa kaikki tuntui erilaiselta, vaikka aineksia täällä pohjolassa olisi vaikka mihin: maailmanluokan designtajua ja upea, puhdas luonto.


Tästä Elisan takaraivoon raksuttamaan jääneestä havainnosta sai alkunsa SEES Company. Yritys valmistaa ekologisia, kasviperäisiä kodinsiivoustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa Suomessa ilman turhia kemikaaleja. Puhtauden lisäksi Elisalle tärkeää on tuotteiden tinkimätön esteettisyys ja se, että niissä käytetään vain aitoja ja mieltä helliviä eteerisiä öljyjä.

– Kolmen lapsen äitinä tiedän, että joskus arki on raskasta. Arkinenkin pyykkihetki voi kuitenkin hoivata mieltä, kun saa käyttää ihanasti tuoksuvaa ja kauniisti pakattua pyykkietikkaa. Ja samalla meidän yritysten tehtävänä on varmistaa, että luonto ei kuormitu tuotteistamme.


Elisa Koivumaa arvostaa suomalaista perinnettä liittyen etikan ja soodan käyttöön kodinhoidossa. "Jossain vaiheessa taito kadotettiin. En muista, että omassa lapsuudessani olisi siivottu etikalla. Viime vuosina tietotaito on onneksi noussut taas arvoon." Jutun kuvat: Sanna Lehto /SEES Company.

 

Hyödynnä etu: Tilaa SEES Companyn tuotteet –20 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella!

Etu on voimassa 18.–24.4.2022, ja se koskee SEES Companyn koko valikoimaa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla.

Osta tästä SEES Companyn tuotteet etuhintaan!

Tekstiilisuihke raikastaa tunkkaisen treenipaidan ja pöytäliinan

SEES Companyn moni- ja helppokäyttöinen tekstiilisuihke neutraloi ummehtuneet hajut niin mökkitekstiileistä, huonekaluista, urheilukengistä kuin autonpenkeistäkin. Tuote on etikkapohjainen ja biohajoava, tuoksu tulee luonnollisista eteerisistä öljyistä.


– Suihke toimii, uskomatonta kyllä, myös pellava- ja puuvillapöytäliinoille, eli niitä ei tarvitse silittää. Riittää, kun levittää pöytäliinan pöydälle, suihkuttaa tekstiilisuihketta ja silittää käsillä ja antaa kuivahtaa, Elisa kertoo.

22.09.2021 — Jonatan Storlund