Vielä ehdit koristella kodin jouluun! Hyödynnä joulukalenterin päivän etu ja tilaa Llepon modernit himmelit 20 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella. Etu on voimassa 26.12.2022 asti.

Seesteisen sävyiset ja hieman normaalia kookkaammat himmelit näyttävät kauniilta yksittäin, mutta ne voi koota myös runsaammaksi ryhmäksi. Ilme on ajaton, joten koristeita ei välttämättä tarvitse riisua pois pyhien jälkeenkään. Hiljaa ilmavirran mukana liikkuvat himmelit ovat ilo silmälle tilassa kuin tilassa.

Valitse suosikkisi kolmesta eri mallista: onko valintasi perinteikäs Havu, näyttävä Luoto vai simppeli Neva?

Llepo

Käsityönä valmistetut Llepo-sisustustuotteet ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen ajattomasta tyylikkyydestä, leppoisasta mielentilasta ja käsillä tekemisen ilosta. ”Llepo-himmeleiden hiljainen liike luo rauhoittavan, lähes pysähtyneen hetken ja meditatiivisen tunnelman”, yrittäjä Satu Savela kertoo. ”Ajattelen, että moniulotteinen voi olla pelkistettyä ja pelkistetty moniulotteista.”

Llepon suosituin tuote on lähes valmiiksi koottu himmeli, joka löytää paikkansa yhtä lailla modernista kuin boheemistakin kodista. Paperista, puuhelmistä ja juuttinarusta valmistetut himmelit ja niiden pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.

08.12.2022