Täydellinen ja kestävä lahja läheiselle tai itselle! Kotimaisen HEMPEAn kestävästä hamppukankaasta valmistettu ponchopyyhe on kuin kylpytakin ja pyyhkeen ylellinen yhdistelmä.

Hamppu on materiaalina antibakteerinen, ja värjäämätön kangas on lempeä herkällekin iholle. HEMPEAn kankaat valmistetaan Romaniassa sekä värjätään, painetaan ja ommellaan Suomessa.

Joulukalenterimme luukusta saat ponchopyyhkeisiin 20 % alennuksen, joka koskee sekä aikuisten että lasten malleja. Etu on voimassa vain 3.–9.12.2022, joten toimi nopeasti!

Tutustu & tilaa tuotteet itselle tai lahjaksi

Iso ja lämmittävä aikuisten Pielpa-ponchopyyhe on sataprosenttista hamppuvohvelikangasta, joka vain pehmenee ja paranee käytön myötä. Yhden koon ponchopyyhe sopii XS–XL-kokoja käyttävälle. Leveys on noin 140 cm ja pituus olkapäästä sääreen noin 100 cm.

Lasten Pielpa-ponchopyyhkeen pehmeä ja antibakteerinen hamppuvohveli tuntuu iholla miellyttävältä. Yhden koon asuste sopii noin 2–7-vuotiaille. Pyyhkeen leveys on noin 75 cm ja pituus olkapäästä sääreen noin 70 cm.

Metsän lepo -ponchopyyhkeessä on soma eläinkuosi, jonka on suunnitellut Eveliina Muotkavaara. Ponchopyyhkeen leveys on 70 cm, pituus olkapäästä sääreen 65 cm. Koko on sopiva noin 2–6-vuotiaille

HEMPEA

Lapin luonnosta, avarista tuntureista ja kristallinkirkkaista erämaajärvistä inspiraationsa ammentava HEMPEA syntyi Ivalossa perustaja Marja-Maija Valtosen halusta tuoda markkinoille kestäviä, laadukkaita ja ajattoman kauniita kodintekstiilejä. Materiaaliksi valikoitui ekologinen hamppukangas, joka sopii pehmeytensä ansiosta täydellisesti muun muassa vuodevaatteisiin ja pyyhkeisiin.

”Lapin luonto on tärkeä osa arkeani, ja halusin jakaa sen tuomaa rauhaa ja elämäniloa HEMPEA-tuotteiden kautta” Marja-Maija kertoo. HEMPEAn ekologiset hamppukankaat valmistetaan reiluissa työoloissa Romaniassa, värjätään Nivalassa, painetaan Forssassa, ja valmiiksi tuotteet ommellaan Ivalossa. Jokaista tilausta vastaan HEMPEA istuttaa puun kompensoidakseen hiilijalanjälkeään.
03.12.2022