Jouluaatto, juhlan aika! Joulukalenterimme loppuhuipennuksena tarjoamme edun Avotakan ja VM Carpetin yhteistyömalliston Kulosaari-villamattoihin. Saat 15 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen 31.12.2022 asti. Etu koskee kaikkia väri- ja kokovaihtoehtoja.

Kulosaari-matto valmistetaan käsityönä puhtaasta Uuden-Seelannin villasta, ja se tuo pehmeää tunnelmaa niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen. Kotimaisen ja ekologisen villamaton on suunnitellut muotoilija Tuulikki Peltonen.

Maton tunnusomaisimmat piirteet ovat leikkisät hapsut sekä eripaksuiset raidat, joiden värjäämiseen on käytetty vain luonnon omia kasvivärejä. Siniset sävyt ovat peräisin Suomessa kasvavasta värimorsingosta, beiget ja greiget taas kotimaisesta pajusta. Saatavilla on kolme eri kokoa: 90 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Tilaa oma mattosi tästä!

Vuonna 1973 perustettu VM Carpet on Suomen suurin mattotehdas, joka sijaitsee Lappajärven rannalla, Karvalan kylässä. Perheyritys aloitti kutomalla perinteisiä puuvillaisia räsymattoja, mutta vuosien mittaan valikoima on laajentunut sekä materiaalien että kudontatekniikoiden osalta esimerkiksi villamattoihin ja nukkamattoihin.

24.12.2022