Joko olet hankkinut uuden kalenterin vuodelle 2023? Nyt on hyvä hetki valmistautua tulevaan ja tilata omaan arkeesi sopivat kalenterit etuhintaan, sillä joulukalenterimme luukussa odottaa etu KIRJA-verkkokaupan tuotteisiin.

Saat nyt 25 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen kalentereihin, jotka löydät tästä jutusta. Etu on voimassa 31.12.2022 saakka.

Tilaa kalenterit tästä!

KIRJA

Werner Söderström Osakeyhtiön oma verkkokauppa KIRJA syntyi halusta palvella innokkaita lukijoita ja kirjallisuuden ystäviä tuomalla yhtiön kustantamat teokset samaan paikkaan ja kaikkien saataville. Yhtiöön kuuluvat WSOY:n lisäksi Tammi, Johnny Kniga, Kosmos, Bazar, Minerva, Docendo ja Readme, joiden teokset löytyvät niin ikään KIRJA-verkkokaupan valikoimasta.

Werner Söderström Osakeyhtiö on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä kaikissa toiminnoissaan. Päästöt, joita ei vielä pystytä täysin välttämään, yritys kompensoi investoimalla metsien suojeluun ja metsittämiseen liittyviin projekteihin. Kustantamon tärkeitä tehtäviä on myös suojella sananvapautta, edistää lukutaitoa ja tuoda kuuluviin erilaisia ääniä yhteiskunnassa.

22.12.2022