Joulukalenterin 21. luukku pitää sisällään edun Karvalan kotimaisiin Lumia-mattoihin: ostaessasi ison 160 x 230 cm -kokoisen maton, saat samanvärisen 80 x 50 cm -kokoisen pikkumaton kaupan päälle! Etu on voimassa 26.12.2022 saakka.

Pikkumatto lisätään automaattisesti pakettiisi, kun tilauksesi pakataan ja lähetetään. Sinun ei tarvitse lisätä tuotetta erikseen ostoskoriisi ostovaiheessa – riittää, että teet tilauksesi kampanjan päättymispäivämäärään mennessä.

Kotimainen Lumia puuvilla-paperinarumatto on pölyämätön, helppohoitoinen ja laadukas matto, joka valmistetaan pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Pohjanmaan lakeuksilla Karvalan mattotehtaalla.

Lumia-matoissa on hienoinen raitakuvio, joka muodostuu puuvillakuteen ja ohuen paperinarun vuorotellessa. Sävymaailmat ovat maanläheisiä ja hillittyjä. Lisäksi matosta löytyy kaksi erilaista värimallia: Lumiassa molemmat puolet ovat samanväriset, Lumia Doublessa maton toinen puoli on värillinen ja toinen luonnonvalkoinen.

Karvala

Pohjanmaalainen perheyritys Karvala syntyi suomalaisen käsityöperinteen arvostuksesta ja rakkaudesta kotimaisiin tuotteisiin. Karvala valmistaa lähituotantona muun muassa pellava- ja puuvillamattoja, jotka ilmentävät paitsi pohjalaista konstailemattomuutta myös skandinaavista selkeyttä ja puhdaslinjaisuutta. Materiaaleina käytetään pitkälti uusiutuvia luonnonmateriaaleja ja kierrätettyjä raaka-aineita.

”Persoonallisuus, ekologisuus ja innostus uusiin asioihin ovat yrityksemme dna:ssa. Toivomme tekemisen ilon välittyvän myös asiakkaillemme ja tuotteisiimme. Kun valitset meidän mattomme, voit olla varma siitä, että se on valmistettu vastuullisesti”, Karvalan perustaja Maria Viita-aho-Tohni kertoo.

21.12.2022