Suuri juhlapäivä on jo lähellä! Tämän päivän luukusta löytyy lahja käsityötyypeille: tarjoamme Liljankukka-villasukkien ohjeen nyt täysin ilmaiseksi (norm. 4,90 €). Etu on voimassa vain tänään 20.12.2022, joten lataa omasi jo nyt!

Kyseessä on ladattava pdf-ohje, jonka saat käyttöösi heti. Lisää tuote ostoskoriin, siirry kassalle ja tee osto normaaliin tapaan. Huomioithan, että vaikka joudut käymään läpi oston vaiheet, sinua ei veloiteta ohjeesta.

Voit ladata tiedoston tilauksen vahvistussivulta tai sähköpostiisi lähetettävän linkin kautta. Muista tallentaa tiedosto haluamallesi laitteelle, jotta ohjeesi pysyy tallessa!

Pitkävartisia Liljankukka-villasukkia koristaa näyttävä kukkakuvio. Pitsineulesukat on suunnitellut Niina Laitinen, yksi Suomen tunnetuimpia neulesuunnittelijoita.

Tutustu myös muihin ladattaviin käsityöohjeisiin täällä!

 

Meillä kotona -kauppojen omat tuotteet

Haluaisitko oppia uuden käsityötekniikan tai inspiroitua huippusuunnittelijoiden ohjeilla?

Meillä kotona -kauppojen brändin alla myymme omia tuotteitamme, jotka myös toimitamme varastoltamme. Valikoimastamme löydät muun muassa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit, jotka on luotu kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden kanssa ja joiden avulla sekä aloittelijat että kokeneemmat käsitöiden ystävät voivat innostua ja loihtia uutta.

20.12.2022