Nämä upeudet ovat paljon enemmän kuin tavallisia julisteita! Xeralivingin sellutauluissa on eläväinen pintastruktuuri, joka herättää taideteokset eloon aivan uudella tavalla. Saat joulukalenterietunamme tuotteista 20 % alennuksen 26.12.2022 saakka.

Taulut on valmistettu 100 % kotimaisesta havusellusta. Sellupaperin paksuus on noin 3 millimetriä. Teoksen voi kehystää tai ripustaa magneettisella julisterimalla. Xeralivingin tuotteilla on myös Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

Tutustu tuotteisiin ja tilaa omasi

Psst! Tässä jutussa on esillä vain osa Xeralivingin sellutauluista – katso kaikki tuotteet täältä.

 Xeraliving

”Jo ensikohtaamisessa ilmassa oli taikaa – se oli eräänlaisen rakkaustarinan alku” kertovat Xeralivingin perustajat Jenni Hakkarainen ja Veera Ylikotila. Salamaystävystyneiden yrittäjien alkuperäisenä ajatuksena oli luoda yhteistyömallisto, mutta tuloksena syntyikin kokonaan uusi brändi. Xeralivingin valikoima koostuu moderneista ja tyylikkäistä sisustustuotteista, joista löytyy myös ripaus leikkisyyttä. ”Haluamme, että asiakas kokee saavansa lahjan, kun avaa meiltä tulleen paketin, vaikka se olisikin itse tilattu.”

Suunnittelutyöstä alkaen Xeralivingin tuotteet on tehty kestämään paitsi aikaa myös käyttöä. Vastuullisuus ohjaa yrityksen toimintaa aina materiaalivalinnoista logistiikkaan. Tuotteiden valmistuksessa käytetään sertifioituja luonnonmateriaaleja sekä kierrätyskuituja. Tuotanto tapahtuu paperituotteiden osalta kokonaan Suomessa, tekstiilit tulevat Virosta ja Portugalista.

18.12.2022