Joulukuun 12. hemmottelemme erityisesti viherpeukaloita, sillä päivän luukussa odottaa etu uuden kauppiaamme Kukkatarhurien tilauksiin.

Tämän viikon ajan saat Kukkatarhurien lähetyksissä erikoisyllätyksen, eli pussin koristeporkkanan siemeniä (arvo 5,80 €) tilausta kohden. Etu on voimassa 18.12.2022 asti.

Kukkatarhurien valikoimasta löytyy kasvien siemeniä, kasvitarvikkeita sekä alan kirjallisuutta. Erityisesti taimikasvatuksen mullistavat soil blockerit sekä kukka-asetelmien tekoon käytettävät kenzan-kukkasiilit ilahduttavat takuulla viherharrastuksesta innostunutta ystävää myös joululahjapaketissa.

Tutustu valikoimaan & tilaa tuotteet itselle tai lahjaksi

Psst! Tässä jutussa on esillä vain osa Kukkatarhurien valikoimasta – katso kaikki tuotteet täältä.

Kukkatarhurit

Kukkatarhurit on kahden yrittäjän, Maiju Koskelan ja Sannaliina Monosen, intohimoprojekti, joka syntyi rakkaudesta leikkokukkiin. “Rakastamme puutarhaelämää ja luonnon rytmissä kulkemista. Haluamme luoda kestävämpää maailmaa ja unelmoimme siitä, että leikkokukat olisivat aidosti luonnonmukainen valinta myös täällä pohjolassa.”

Kukkatarhureilta löytyy kuratoitu valikoima leikkokukkasiemeniä ja kukkasipuleita sekä kasvatus- ja floristiikkatarvikkeita, ja yritys myy ainoastaan sellaisia tuotteita, joita Maiju ja Sannaliina itsekin käyttävät. Luonnon huomioiminen ja kunnioittaminen on alusta saakka ollut yrityksen ydinarvo. “Kannustamme ihmisiä kasvattamaan kukkia itse ja puhumme luontoa kunnioittavien toimintatapojen ja luonnollisen floristiikan puolesta. Näin tarjoamme ekologisen vaihtoehdon globaalille leikkokukkabisnekselle.”

 

12.12.2022