Jos olet haaveillut laadukkaasta matosta, nyt on täydellinen hetki toteuttaa unelmasi! Päivän joulukalenterietuna on 15 % alennus MADesignin uniikkeihin, käsityönä valmistettuihin mattoihin, minkä lisäksi tuotteet toimitetaan ilmaisella kotiinkuljetuksella. Etu on voimassa 16.12.2022 saakka.

Valikoimasta löytyy sekä uudempia mattoja että sukupolvelta toiselle siirtyneitä vintageaarteita, jotka MADesign on restauroinut niiden alkuperää kunnioittaen.

Tutustu valikoimaan & tilaa omasi

Huomioithan, että jokaista mattomallia on saatavilla vain yksi kappale.

 Katso MADesignin kaikki mattomallit täältä!

 

MADesign

MADesignin tarina sai alkunsa Marokon polttavan auringon alla. Anniina ja Antti Maukonen olivat saapuneet Atlasvuoriston alueelle, ja aidot Berber-matot tekivät siellä intohimoisiin vintageaarteiden metsästäjiin lähtemättömän vaikutuksen. Laatumattojen hurmaamina he päättivät tuoda uniikit, pieteetillä valitut matot myös muiden kiinnostuneiden saataville.

Haluamme olla osaltamme säilyttämässä arvokkaita käsityöperinteitä sekä arvostusta uniikkeja ja aitoja vintage-esineitä kohtaan. Jokainen matto on omanlaisensa, ja juuri siinä piilee niiden viehätys. Ne ovat taideteoksia, joiden arvostusta haluamme ylläpitää, Antti kertoo.

Käsityönä valmistettu matto on kestävä sijoitus, jonka laadun takaa Anniinan ja Antin vuosien varrella keräämä asiantuntemus. Se, että vanha esine on etsitty ja korjattu aikaa ja vaivaa säästämättä ja voidaan siten käyttää uudelleen, ei ole itsestään selvää, mutta meille se on tämän työn suola.

11.12.2022