Etsitkö täydellistä lahjaa tosihelsinkiläiselle, pesunkestävälle raumalaiselle tai jompaankumpaan kaupunkiin syvästi mieltyneelle? Kuviokioskin hauskat pellavaiset keittiöpyyhkeet on kuvitettu Helsingin eri kaupunginosilla sekä nyt myös Rauman maisemilla. Pehmeä paketti nostattaa taatusti hymyn lahjansaajan huulille, kun pyyhkeen painatuksesta löytää tuttujen kulmien tunnusomaisia piirteitä!

Joulukalenterietuna tilaat Kuviokioskin pyyhkeet nyt 20 euron kappalehintaan (norm. 25 euroa). Etu on voimassa 16.12.2022 saakka.

 

Kuviokioski

Sympaattisia printtejä ja kotimaista designia! Kuviokioskin somat, yksityiskohtaiset kuosit ihastuttavat niin tekstiileissä, tarjottimissa kuin erilaisissa paperituotteissakin. Yritys sai alkunsa, kun graafisen suunnittelijan Tiina Achrénin pöytälaatikko alkoi äitiysloman aikana täyttyä erilaista kuvituksista. Aluksi hän keskittyi lasten tuotteisiin, mutta tänä päivänä sekä valikoima että kohderyhmä ovat vaihtuneet. ”Kuviokioskilla on kuitenkin edelleen sama halu ilahduttaa kuvituksilla ja valmistaa vastuullisesti tuotteita, joista tulee omistajilleen tärkeitä ja merkityksellisiä”, Tiina kertoo.

Kuviokioski käyttää vain reilusti valmistettuja ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten sertifioitua, Joutsenmerkittyä paperia sekä tekstiilitehtaiden tuotannossa syntyvää ylijäämäkangasta, joka muuten päätyisi leikkuujätteeksi. Tekstiilituotteet painetaan pääosin käsin Helsingin Käpylässä, ja paperituotteetkin Suomessa.

10.12.2022