Värikäs valaisin toimii sisustuksessa lähes veistoksen tapaan. Kurkkaa katseenvangitsijoina toimivat valaisimet!

Kuin karamelli

Vastustamattoman suloinen Kuplat on yksi Yki Nummen tunnetuimmista designklassikoista. Yhdeksässä värissä saatavilla oleva Kuplat koostuu kahdesta akryylikuvusta: sisempi valkoinen kupu heijastaa valoa kauttaaltaan, ja ulompi kupu antaa valolle kauniin sävyn. Alkuperäisen Kuplat 400 -koon lisäksi valaisinta on saatavilla hieman isompana sekä pienempänä. Miltä eri värien yhdistelmä näyttäisi?

Jutun juurta

Perhonen on niitä valaisimia, joita ei voi jättää huomiotta. Niin värikkääseen kuin graafisen monokromaattiseen sisustukseen sopiva valaisin on tietysti Yrjö Kukkapuron käsialaa. Perhonen on myös hauska muistutus siitä, että erheestäkin voi syntyä hyvää: Kukkapuro suunnitteli valaisimen alun perin siksi, että hänen kokeellisesta studiotalostansa jäi vahingossa kattopistokkeet uupumaan.

Sopivan sininen

Martti Syrjälän Smusso-valaisin on ihastuttavan yksinkertainen mutta monikäyttöinen. Smusson erikoispiirre on varjostimen sisäpuolelle jatkuva väri. Smusso S sopii vaikka työtason yläpuolelle, suuremmat koot ovat kotonaan ruokapöydän päällä tai esimerkiksi eteisessä.

Tutustu valikoimaan: Innolux

30.01.2024