Rentouttavat kahvihetket ja ruoalla nautiskelu ovat olennainen osa mökkeilyä. VAJA Finlandin keittiötekstiileistä ja -tarvikkeista löydät kaiken tarpeellisen nautiskeluun – ja jälkien korjaamiseen. 

Yhden reissun taktiikalla

Kun kahvit tekisi mieli nauttia puutarhassa tai terassilla, kaikista helpointa on kiikuttaa astiat, juomat ja pullat tarjottimella paikalle. Loviisan kaupungin maisemilla koristeltu tarjotin on päällystetty melamiinipinnoitteella, joka suojaa koivuvaneria lämmöltä. Voit siis huoletta kantaa kahvipannun perille!

45,00 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Materiaali: melamiinipinnoitettu koivuvaneri

Koristeen suunnittelija: Jenna Tommila

Sirkustelua keittiössä

Punavihreä Sirkus-keittiöpyyhe tuo mökille hauskan ja yllättävän väripilkun. Puuvillasta ja pellavasta valmistettu keittiöpyyhe kestää 60 celsiusaseen konepesun, joten kauniin pyyhkeen käyttämistä ei tarvitse ujostella. Koristeellista keittiöpyyhettä löytyy myös mustan, sinisen ja vaaleanpunaisen värisenä.

15,00 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Porvoossa valmistettavaa keraamista tuotevalikoimaamme täydentävät laadukkaat keittiötuotteet, kuten tämä Ruotsissa valmistettu keittiöpyyhe Sirkus-koristeella. 60°C:n konepesun kestävä keittiöpyyhe on valmistettu laadukkaasta puuvillan ja pellavan sekoituksesta. Kätevän ripustuslenkin avulla pyyhe toimii käytännöllisenä sisustuselementtinä.

Itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut Sirkus-koriste täyttää tuotteen pinnan kauniisti. Sirkus-koristeella koristeltuja tuotteita löytyy punavihreän, mustan, sinisen ja vaaleanpunaisen värisenä. Koristeesta löytyvä pellen naama vie ajatukset sirkukseen ja elämämme iloisiin hetkiin.

Idyllinen alusta

Lovisa-kuviolla päällystetty leikkuulauta saattaa olla lajinsa sympaattisin edustaja! Suomalaisesta koivuvanerista valmistettu ja melamiinipinnoitteella käsitelty leikkuulauta sopii myös tarjoilualustaksi vaikka leivonnaisille – Lovisa-kuvio on suorastaan täydellinen tausta kermavaahdolla ja mansikoilla höystetyille herkuille.

29,00 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Suomalaisesta koivuvanerista valmistettu leikkuulauta on kaunis käyttöesine. Laudan pintaa suojaa lämpöä kestävä melamiinipinnoite.

Lovisa-kuosi on kunnianosoitus VAJA Finlandin synnyinkaupungille Loviisalle, kuningatar Lovisa Ulrikan mukaan nimetylle idylliselle pikkukaupungille. Hennon pitsimäinen kuosi on saanut inspiraationsa kaupungin arkkitehtuurista, sen koristeellisista yksityiskohdista ja ylväästä torin laidalla sijaitsevasta Raatihuoneesta.

Suomessa eettisesti ja vastuullisesti valmistettu.

Kostea pyyhintä. Ei kestä astianpesukonetta tai liotusta.​

Helmi leipälaudaksi

Klassisella Helmi-kuviolla koristeltu leipälauta näyttää upealta aamiaispöydässä. Esimerkiksi täytetyt croissantit jokaiselle ruokailijalle katetulla Helmi-leipälaudalla saa aikaan ihastuneita huokailuja! Leipälaudan voi puhdistaa käytön jälkeen kostealla liinalla.

13,50 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Porvoossa valmistettavaa keraamista tuotevalikoimaamme täydentävät laadukkaat keittiötuotteet, kuten tämä Suomessa valmistettu melamiinipinnoitettu Helmi-koristeinen leipälauta. Leipälauta on käytännöllinen jokaisessa kattauksessa toimien kauniina tarjoilualustana.

Helmi-koriste on saanut inspiraationsa luonnon ja kukkien kauneudesta ja on samalla myös viittaus vanhojen kivitalojen kiviin hakattuihin reliefeihin. Graafinen valkoinen koriste jättää tilaa myös kauniille vaaleansiniharmaalle pinnalle.

Pelleilyn pyyhkimiseen

Vahinkoja sattuu, olipa kyseessä sitten tasolle räiskyvä tiskivesi tai pöydälle läikkynyt mehu. Onneksi Sirkus-tiskiliinalla voi pyyhkäistä roiskeet ja läikähdykset tuosta vain. Kaunis tiskiliina muistuttaa siitä, että varsinkaan mökillä kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa.

4,50 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Porvoossa valmistettavaa keraamista tuotevalikoimaamme täydentävät luonnonmateriaaleista valmistetut tiskiliinat, jotka ovat 100% biohajoavia ja konepesun kestäviä.

Tämä Sirkus-koristeinen tiskiliina tuo hienon lisän keittiöösi kauniina ja käytännöllisenä yksityiskohtana. Itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut koriste täyttää tuotteen pinnan kauniisti. Sirkus-koristeella koristeltuja tuotteita löytyy punavihreän, mustan, sinisen ja vaaleanpunaisen värisenä. Koristeesta löytyvä pellen naama vie ajatukset sirkukseen ja elämämme iloisiin hetkiin.

Tutustu VAJA Finlandin koko valikoimaan täällä!