Rentouttavat kahvihetket ja ruoalla nautiskelu ovat olennainen osa mökkeilyä. VAJA Finlandin keittiötekstiileistä ja -tarvikkeista löydät kaiken tarpeellisen nautiskeluun – ja jälkien korjaamiseen. 

Yhden reissun taktiikalla

Kun kahvit tekisi mieli nauttia puutarhassa tai terassilla, kaikista helpointa on kiikuttaa astiat, juomat ja pullat tarjottimella paikalle. Loviisan kaupungin maisemilla koristeltu tarjotin on päällystetty melamiinipinnoitteella, joka suojaa koivuvaneria lämmöltä. Voit siis huoletta kantaa kahvipannun perille!

Sirkustelua keittiössä

Punavihreä Sirkus-keittiöpyyhe tuo mökille hauskan ja yllättävän väripilkun. Puuvillasta ja pellavasta valmistettu keittiöpyyhe kestää 60 celsiusaseen konepesun, joten kauniin pyyhkeen käyttämistä ei tarvitse ujostella. Koristeellista keittiöpyyhettä löytyy myös mustan, sinisen ja vaaleanpunaisen värisenä.

Idyllinen alusta

Lovisa-kuviolla päällystetty leikkuulauta saattaa olla lajinsa sympaattisin edustaja! Suomalaisesta koivuvanerista valmistettu ja melamiinipinnoitteella käsitelty leikkuulauta sopii myös tarjoilualustaksi vaikka leivonnaisille – Lovisa-kuvio on suorastaan täydellinen tausta kermavaahdolla ja mansikoilla höystetyille herkuille.

Helmi leipälaudaksi

Klassisella Helmi-kuviolla koristeltu leipälauta näyttää upealta aamiaispöydässä. Esimerkiksi täytetyt croissantit jokaiselle ruokailijalle katetulla Helmi-leipälaudalla saa aikaan ihastuneita huokailuja! Leipälaudan voi puhdistaa käytön jälkeen kostealla liinalla.

Pelleilyn pyyhkimiseen

Vahinkoja sattuu, olipa kyseessä sitten tasolle räiskyvä tiskivesi tai pöydälle läikkynyt mehu. Onneksi Sirkus-tiskiliinalla voi pyyhkäistä roiskeet ja läikähdykset tuosta vain. Kaunis tiskiliina muistuttaa siitä, että varsinkaan mökillä kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa.

Tutustu VAJA Finlandin koko valikoimaan täällä!

11.05.2023