Bee's Wrap -kestokääre on näppärä korvaaja kelmuille, pikkupusseille ja muiden arjen kertakäyttötuotteille. Pestävät ja kestävät mehiläisvahakääreet voi muotoilla aina uudelleen ja uudelleen, ja lisäksi niiden kauniit kuviot ovat ilo silmälle! Kurkkaa jutustamme, miten voit kestokääreiden avulla vähentää kerttisten käyttöä.

 

Tunnetko jo Bee's Wrap -kestokääreet? Kyseessä ympäristöystävällinen ja luonnonmukainen mehiläisvahakääre, jolla korvaat kertakäyttöisen muovikelmun. Sen käyttö on yksinkertaista: kiedo kestokääre leivän, vihannesten tai juuston ympärille tai peitä sillä kulhot samaan tapaan kuin kelmullakin. Kestokäärerullasta leikattua osaa voi käyttää jopa leivonta-alustana!

Helpot vinkit Bee's Wrap -kestokääreen käyttöön:

  • Kestokääre on vahvaa materiaalia eikä tartu itseensä, repeile tai mene "myttyyn", kuten muovikelmulla on helposti tapana.
  • Kestokäärettä voi käyttää aina uudelleen! Pese se viileällä vedellä. Tarvittaessa voit käyttää hieman käsitiskiainetta. Oikealla hoidolla samaa käärettä voi käyttää noin vuoden.
  • Kääri mehiläisvahakääreeseen mitä vain paitsi kalaa ja lihaa. Puolikas meloni, ylijääneet tomaatinviipaleet, tuore leipä, vastaleikatut yrtit ja avattu kermaviilipurkki pysyvät tuoreina ja raikkaina kestokääreellä suojattuna.
  • Vaikka kääre voi tuntua ensin jäykältä, se muotoutuu yllättävän nopeasti käsien lämmön ansiosta. Vastaavasti kääre jäykistyy jääkaapissa ja säilyttää viileässä muotonsa.
  • Halutessasi voit leikata kääreestä sopivan kokoisen palan. Se kannattaa tehdä vain, jos tiedät tarvitsevasi kyseistä kokoa myös myöhemmin. Saatavilla on useita erikokoisia kääreitä: esimerkiksi Bee's Wrapin 3-pakkaus sisältää yhden pienen (17,78 cm x 20,32 cm), yhden keskikokoisen (25,40 cm x 27,94 cm) ja yhden suuren (33,02 cm x 35,56 cm) kääreen.
  • Kestokääreitä on saatavana paitsi erikokoisina myös erilaisilla ihanilla kuvioilla! Valitsetko hunajakennot, metsän eläimet, kukkakedon vai vaahteranlehdet?

Tilaa kestokääreet tästä!

 Katso lisää kestotuotteita täältä!

Meillä kotona -kaupoista löydät kattavan valikoiman parhaita kestotuotteita kestävämpää arkeen.

 

28.09.2022