Mikä olisi parempi tuliainen ystävälle tai lahja itselle kuin ympäristöystävälliset ja kotimaiset tuotteet kodinhoitoon ja hyvään oloon? Tutustu SEES Companyn tuotteisiin ja klikkaa suosikkisi kotimatkalle!

Kesä on lahjojen aikaa! Silloin juhlitaan erilaisia merkkipäiviä, viedään tuliaisia mökeille ja hemmotellaan itseä ihan vaikka vain kesän ja loman kunniaksi.

Lahjojen ja tuliaisten hankkimiseen on olemassa kaksi yleisesti hyvänä pidettyä kriteeriä: anna jotain, mitä haluaisit itsekin saada ja jotain sellaista, jonka voi kuluttaa. Kotimaisen SEES Companyn kodinhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteet täyttävät nämä molemmat kriteerit, sillä ekologiset ja esteettiset puhdistusaineet, saippuat sekä muut tuotteet tulevat taatusti käyttöön niin kotona kuin mökilläkin.

Olemme koonneet suosikeistamme kesäisiä yhdistelmiä, joilla ilahdutat erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa. Tutustu SEES Companyn kesäpakkauksiin ja löydä täydelliset tuliaiset läheisillesi tai ihanat arjen piristykset itsellesi!

Täydellinen kesäpaketti on mainio tuliainen

Luonnonkosmetiikkaa ja puhdistusaineita sisältävä mökkituliaispaketti ilahduttaa monella tavalla. Kaikki tuotteet ovat biohajoavia, kotimaisia ja käsintehtyjä. Rentouttavan saunomisen jälkeen ihoöljyn siveleminen keholle on täyttä luksusta!

Ekologista puhtautta kotiin ja mökille

SEES Companyn siivouspaketti kotiin ja mökille sisältää tiskiaine-sprayn, siivoussuihkeen ja saunapesun. Mitä muuta siivoamiseen tarvitseekaan! Biohajoavat ja luonnollisista raaka-aineista tehdyt siivoustuotteet puhdistavat koko kodin.

Saunaillan ja pulikoinnin kruunaa pesuhetki

Kuten kaikki SEES Companyn tuotteet myös shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua kunnioittavat luontoa ja ovat sekä helliä että hoivaavia. Shampoo ja hoitoaine sopivat kaikille hiustyypeille. Tuoksut ovat peräisin eteerisistä öljyistä: suihkusaippuassa ja shampoossa ihastuttaa seetrin ja appelsiinin yhdistelmä, hoitoaineessa puolestaan rosmariini ja kanerva.

Ihania pyykkihetkiä ympäri vuoden

SEES Companyn pyykkietikat valmistetaan käsin luonnollisista raaka-aineista. Biohajoavat pyykkietikat ovat vedellä laimentamattomia, minkä ansiosta tuotteet ovat erittäin riittoisia. Tuoksuina ovat seesteinen bergamotti & sitruuna, rauhoittava laventeli & piparminttu, virkistävä mänty & appelsiini sekä vahvistava eucalyptus & rosmariini. Osta koko paketti itsellesi tai jaa ystävien kesken!

Tuoksuja ja tunnelmaa (mielen)tiloihin

Aromapaketti sopii täydellisesti hänelle, jolle mindfulness on elämäntapa. Suomessa valmistetun tuoksukiven lisäksi pakettiin kuuluu neljä eteeristä öljyä – teepuu, laventeli, eukalyptus ja sitruuna – jotka ovat omiaan luomaan erilaisia tunnelmia rentoutuksesta energioiden kohottamiseen.

Tutustu SEES Companyn koko valikoimaan täällä!

18.07.2023