Ainutlaatuisuutta sisustusjulisteissa? Tähän on tutustuttava! Kurkkaa jutusta Plywood Printin Artist Collectionista tekemämme poiminnat.

Plywood Printin koivuvanerijulisteet ovat ilo sekä silmälle että ympäristölle. Taiteilijoiden kuvituksilla printatut teokset saavat säväyksen koivun luonnollisista puunsyistä – jokainen kappale on siis aidosti uniikki.

Kotimaisen Plywood Printin kanssa yhteistyötä tekevien taiteilijoiden tyylisuunnat vaihtelevat veikeästä grafiikasta lähes dokumentaarisiin luontokuviin. Artist Collectionin taiteilijoiden tuotantoa yhdistää erilaisista tyyleistä huolimatta ympäristö- ja luontoteema.

– Haluamme Artist Collectionilla tehdä tilaa kuvataiteilijoille. Vanerijulisteidemme kestävyys, kotimaisuus ja se, että istutamme puun jokaista myytyä printtiä kohden, puhuttelee monia, Plywood Printiltä kerrotaan.

 

Kujeilevia kukkia ja hedelmiä

Lempeät värit ja orgaaniset sävyt leikittelevät kuvittaja Lotta Maijan kukka- ja hedelmäaiheisissa teoksissa. Muotojen ja sävyjen yhdistelmät istuvat täydellisesti esimerkiksi tanskalaisella pastellityylillä sisustettuun kotiin!

 

Taivaan tulien tunnelmaa

Revontulikuiskaajana tunnetun Timo Oksasen kuvat henkivät pohjoisen luonnon mystiikkaa – kuuletko kutsun seikkailuun?

 

Klassikkografiikkaa

Erik Bruunin piirtämä saimaannorppa on suomalaisille tuttu kaveri. Mitä kaikkea muuta ikoninen graafikko onkaan piirtänyt?

 

Öljymaalausta kameralla

Kreetta Järvenpään kuvausjälki saa valokuvat näyttämään maalatuilta. Hempeiden kukkien lähes kohtalokas sommittelu lukitsee katseen pitkäksi aikaa.

 

Vinkki!

Plywood Printin 1 millimetrin paksuinen koivuvanerijuliste on niin kevyt, että sen voi ripustaa seinälle pelkällä teipillä tai kehystää normaaliin valokuvakehykseen. 15 millimetrin paksuisten julisteiden taakse on piilotettu koukut, joista kuvan ripustaminen onnistuu.

 

Katso lisää

 

 

17.10.2022