Väriä ja iloa seinille ilman remontoinnin vaivaa! Helsinkiläisten Thomaksen ja Alban perustama Made of Sundays valmistaa suloisia, helposti kiinnitettäviä ja irrotettavia seinätarroja, joiden pohjana on laadukas mattapintainen paperitapetti. Hyödynnä nyt Meillä kotona -kauppojen etu ja tilaa Made of Sundaysin tuotteet 20 % alennuksella 22.1.2023 saakka.

 

"En voi kehua liikaa – tarrat on aivan upeat. Laatu ylitti odotukset. Näyttää livenä aivan kuin joku ois käyny maalaamassa valaat, kalat ja korallit meidän seinään taidokkaasti laadukkailla vesiväreillä." 

Näin kuvailee Piia Made of Sundaysin seinätarroja. Eikä ihme, Made of Sundaysin Suomessa valmistetut tarrat näyttävät kaikkea muuta kuin muovisilta. Taustalla on vuosien kehitystyö. 

Kuten monet loistavat ideat, tämäkin lähti omasta tarpeesta. 

– Teimme ensimmäiset seinätarrat itseämme varten, mutta nopeasti huomasimme, että markkinoilla olevat materiaalit eivät vastanneet odotuksiamme, Made of Sundaysin toinen perustaja Thomas Leppä kertoo. 

Suurin osa markkinoilla olevista seinätarroista valmistetaan pehmeästä pvc-vinyylistä. Tarrat ovat siis muovia, jota ei voi kierrättää. 

– Vuosien kokeilujen jälkeen onnistuimme luomaan turvallisen materiaalin, joka kiiltävän muovin sijaan on laadukasta mattapintaista paperitapettia, Thomas kertoo. 

Kaikki Made of Sundaysin seinätarrat tehdään Helsingissä. Muoviton ja myrkytön tarrapaperi tulee perinteisestä tapettitehtaasta Ranskasta. Liima on vesipohjaista akryyliliimaa ja tarrojen värit liuotinvapaita vesipohjaisia lateksivärejä.

Voit käyttää seinätarroja kaikilla kodin sileillä pinnoilla. Tässä kuvassa Magnolian kukat ja lehdet -seinätarra.

 

Seinätarrat ovat loistava vaihtoehto silloin, jos kaipaa kotiin uutta ilmettä, mutta ei halua ryhtyä maalaus- tai tapetointihommiin. Tai jos asuu vaikkapa vuokralla, eikä asuntoon ole lupa tehdä pysyvämpiä muutoksia. Seinätarrat nimittäin irtoavat tarvittaessa helposti kodin kovilta pinnoilta.

10 syytä valita Made of Sundaysin paperiseinätarrat 

  1. Laadukasta suunnittelua – ihanat tarramallit! 
  2. Seinään laitto on vaivatonta ja nopeaa. 
  3. Työkaluja ei tarvita – tarra, sakset ja muovikortti tai lasta riittävät. 
  4. Luovaa ja hauskaa puuhaa, liimaa tarroja vaikka lasten kanssa! 
  5. Helppo irrottaa tarvittaessa. 
  6. Uudelleen liimattava, mikäli käsittelet tarraa varoen. 
  7. Tarrat tehdään Suomessa. 
  8. Paras mahdollinen materiaali, näyttää ja tuntuu perinteiseltä tapetilta. 
  9. Ei myrkkyjä, ja kaikki tarran komponentit kierrätettävissä. 
  10. Tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä ylijäämää synny. 

 

 

Hyödynnä etu: Tilaa Made of Sundaysin seinätarrat nyt 20 % alennuksella Meillä kotona -kaupoista

Etu on voimassa 16.–22.1.2023. Alennus koskee Made of Sundaysin koko valikoimaa Meillä kotona -kaupoissa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla.

 

Tilaa seinätarrat tästä!

Kun seikkailu kutsuu... 

...on kutsuun vastattava! Suloisissa sävyissä leijailevat kuumailmapallot tuovat sisustukseen eloa ja luonnetta. Pakkaa eväät mukaan, nyt lähdetään matkaan!

Banaani on pop

Vinkeät banaanit muistuttavat poptaideklassikosta ja tuovat aimo annoksen väriä huoneeseen. Asetteletko banaanit riviin vai kujeilevasti keikkumaan?

Kukkien katveessa

Herttaisen pyöreät päivänkakkarat saavat hymyn huulille. Neutraaleissa sävyissä olevissa kukkatarroissa on mattapinta, joka saa ne näyttämään lähes seinälle maalatuilta.

Pumpulinpehmeää

Verkkaisesti lipuvat pilvet rauhoittavat tunnelman ja mielen. Vesiväreillä maalattujen pilvitarrojen avulla lisäät yksityiskohtia vaaleaankin seinään harmoniaa häiritsemättä.

 Tutustu brändiin: Made of Sundays

Made of Sundaysin hurmaavat sisustustarrat syntyivät tarpeesta tehdä kodista luova ja iloinen paikka ilman remontoinnin tai isojen muutostöiden vaatimaa vaivaa.

“Teimme ensimmäiset seinätarrat itseämme varten, mutta nopeasti huomasimme, että markkinoilla olevat materiaalit eivät vastanneet odotuksiamme. Vuosien kokeilujen ja työn jälkeen onnistuimme luomaan jotain täysin uutta: helpon tavan sisustaa yksin tai yhdessä lasten kanssa sekä turvallisen materiaalin, joka kiiltävän muovin sijaan on laadukasta mattapintaista paperitapettia”, Made of Sundaysin toinen perustaja Thomas Leppä kertoo.

Made of Sundaysin tuotteet valmistetaan vain tilauksesta eikä ylijäämää synny. Seinätarrojen materiaalien lisäksi myös niiden pakkaukset ovat muovittomia.

16.01.2023