Käsityönä paperista, puuhelmistä ja juuttinarusta valmistetut Llepon himmelit huokuvat ajatonta tyylikkyyttä. Tätä himmeliä sinun ei tarvitse askarrella itse, vaan se toimitetaan lähes valmiiksi koottuna.

 

Moderni himmeli tuo kauniin pilkahduksen kotiin kuin kotiin. Miltä näyttäisi hiljaa ilmavirran mukana keinuva, pelkistetyn kaunis himmeli ruokapöytäsi yllä, olohuoneen ikkunan edustalla tai makuuhuoneessa? Uuden ajan himmeli on ihana pitää esillä joulun jälkeenkin, vaikka koko vuoden.

Llepon moderneista himmeleistä on karistettu historian pölyt: selkeälinjaiset koristeet toimitetaan lähes valmiiksi koottuina, viimeistely vaatii vain muutaman solmun solmimisen. 

Himmelien materiaalit ovat ekologisia ja kierrätettäviä. Kevyen koristeen ripustamiseen riittää pieni koukku.

 

Kaikki Llepon himmelit valmistetaan käsityönä tilauksen jälkeen. Malleja ja värivaihtoehtoja on kolme. Yksi himmeli toimii viehättävänä katseenvangitsijana, useammasta himmelistä saa näyttävän ryhmän.

 

Tutustu Llepon eri malleihin ja hanki suosikkisi alta!

Havu

Kaksi hiekan sävyistä Havu-himmeliä muodostavat seesteisen kokonaisuuden. Pakkauksessa on kaksi himmeliä ja ohje. Himmelit ovat 28 cm korkeita ja 16 cm leveitä.

Luoto

Luoto-himmeli on näyttävä katseenvangitsija. Pakkaus sisältää yhden mustan himmelin ja ohjeen. Koko on 30 cm x 30 cm.

Neva

Neva-himmeli huokuu pelkistettyä tyyliä. Pakkaus sisältää kaksi valkoista himmeliä ja ohjeen. Koko on 30 cm x 30 cm.

 

Tutustu brändiin: Llepo

Käsityönä valmistetut Llepo-sisustustuotteet ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen ajattomasta tyylikkyydestä, leppoisasta mielentilasta ja käsillä tekemisen ilosta. ”Llepo-himmeleiden hiljainen liike luo rauhoittavan, lähes pysähtyneen hetken ja meditatiivisen tunnelman”, yrittäjä Satu Savela kertoo. ”Ajattelen, että moniulotteinen voi olla pelkistettyä ja pelkistetty moniulotteista.”

07.11.2022