Kukat ovat ehtymätön inspiraation ja kauneuden lähde. Nämä Plywood Printin kukka-aiheiset vanerijulisteet ovatkin siis omiaan huoneisiin, joissa ajatuksen on hyvä lentää.

Yhdessä parempi

Erilaiset kukat yhdessä, ja miten kaunis kokonaisuus! Lotta Maijan kukkakuvitus on taidokas yhdistelmä värikkyyttä ja harmoniaa. Tämä vanerijuliste tuo auringonpaisteen sinne, minne sen sijoitatkin – esimerkiksi keittiö voi olla hauska valinta.

Enemmän on enemmän

Valokuvaaja Kreetta Järvenpään sommitelman katsominen tuntuu kevyeltä aivo- ja silmäjumpalta, sillä kuvan värit, muodot, kaaret ja kukat lukitsevat katseen pitkäksi aikaa. Nappivalinta siis vaikka huoneeseen, jossa työskennellään päätteen parissa!

Musteläikkätesti

Riippuvat kukinnot ja ylöspäin nousevat lehdet – vai onko sittenkään? Laura Gröndahlin teos on äärimmilleen pelkistetty mutta samalla runsas kuvaus kukasta. Sijoita vanerijuliste ruokapöydän ääreen ja kysy illallisseurueelta, mitä he näkevät kuvassa.

Taikoja varten

Iisa Mönttisen herkässä kuvituksessa keskikesän kukat täyttävät koko koivuvanerin. Nämä juhannustaikoihin ja kiehtovaan kansanperinteeseen viittaavat kukat sopivat selkeästi mökille tai makuuhuoneeseen. Kauniita unia, oman kullan kuvia!

Kaverit kukkakruunuineen

Eläinystävien päiden päällä keikkuvat kukkakruunut ilahduttavat perheen pienimpiä. Oman taulun valitseminen voi olla kiinnostava ja opettavainen kokemus lapselle – ja kuka tietää, ehkä taulun eläin inspiroi leikkejä lastenhuoneessa.

12.07.2023