Kanelimamman palapeleissä, pöytäliinoissa ja muissa sisustustuotteissa yhdistyvät rakkaus luontoon ja nostalgiseen mummolatunnelmaan.

 

Kanelimammalta löydät esimerkiksi vastuullisesti tuotettuja pellavatekstiilejä, julisteita sekä suomalaisesta koivuvanerista tehtyjä keittiötarvikkeita. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja osa myös valmistetaan täällä. Osa tehdään muualla Euroopassa. Hanki nyt ihanat joululahjat etuhinnoin tai ilahduta itseäsi!

 

Hurmaava kotimainen palapeli

Puutarhurin toivelahja on ihastuttava Puutarhajuhlat-palapeli. Tätä palapeliä rakentaessa talvipäivänäkin voi tuntea nenässään kesäisten kukkien tuoksun! Suomessa valmistetussa, kauniisti pakatussa palapelissä on tuhat palaa.

Upeasta pellavapöytäliinasta on iloa pitkään

Ajattoman kaunis pellavapöytäliina ilahduttaa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Anna tämä lahja luonnonmateriaaleja ja laatua arvostavalle! Pöytäliinan koko on 140 x 250 cm ja värivaihtoehtoja on kaksi: raikas roosa ja maanläheinen natural.

Helposti kaunista pukinkonttiin: valmis lahjasetti

Ole hyvä -lahjasetti sisältää Suomessa käsityönä valmistetun kestävän vanerivadin, beigen keittiöpyyhkeen ja kotimaisen puulastan – ja tietysti kauniin lahjalaatikon. Tyylikäs ja samalla käytännöllinen paketti ilahduttaa sisustajaa ja sopii mainiosti myös yrityslahjaksi.

Kanelimamma

Kanelimamman tuotteissa yhdistyvät rakkaus luontoon ja nostalgiseen mummolatunnelmaan! Sympaattinen nimi on peruja yrityksen alkutaipaleelta: ensimmäinen tuote, jonka Kanelimamman perustaja Hanne Serjo otti valikoimaan, oli Ceylonin kaneli. Sittemmin valikoima on laajentunut muihin herkkuihin sekä kauniisiin ja käytännöllisiin sisustustuotteisiin.

Kanelimammalta löydät muun muassa vastuullisesti tuotettuja pellavatekstiilejä, julisteita sekä suomalaisesta koivuvanerista tehtyjä keittiötarvikkeita. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja osa myös valmistetaan täällä. Osa tehdään muualla Euroopassa.

“Valitsen yhteistyökumppanini huolellisesti. Käyn aina ennen sopimuksen tekemistä tutustumassa yritykseen, sen ihmisiin, tuotantoon ja tuotantotiloihin. Kaikki tavarantoimittajani ovat vastuullisesti toimivia eurooppalaisia pienyrityksiä, jotka tunnen hyvin ja joiden kanssa on ilo tehdä yhteistyötä”, Hanne kertoo.

05.12.2022