Kaukaa kannattaa olla viisas! Varaudu tuleviin talviin ja nappaa kirkasvalovalaisin, jotta pimeys ei pääse enää yllättämään. 

Ensimmäinen laatuaan

Katriina Nuutisen suunnittelema Candeo on kirkasvalovalaisin käytännöllisimmillään. Markkinoiden ensimmäinen ripustettava kirkasvalovalaisin on omiaan vaikka ruokapöydän yläpuolelle, jolloin valohoidosta voi nauttia vaikka aamupalan aikana. Candeosta saa käyttöä pimeän kauden ulkopuolellakin, sillä varjostimen yläosassa olevan kytkimen avulla valaisin muuttuu lämmintä valoa antavaksi designvalaisimeksi. Candeosta on saatavilla myös kevyempi versio, Candeo Air.

Katseenkestävä kirkasvalovalaisin

Siro ja liikuteltava Epic-kirkasvalo lepää mattalakatun saarnijalustan päällä. Maanläheinen puu ja ja valaisimen pyöreä muoto tekevät Epicistä kenties maailman suloisimman kirkasvalovalaisimen, jota ei tarvitse piilottaa kaapin perälle kesän ajaksi. Tehokaan ja helppokäyttöisen Epicin valotehoa ja värilämpötilaa saa säädettyä valaisimen yläreunassa olevista painikkeista.

Valovoimaisen minimalistinen

Kiehtovan teknisen näköinen Valovoima Mini DTW -valaisin on Harri Koskisen käsialaa. Monikäyttöisen kirkasvalovalaisimen voi asettaa pöydälle nojamaan magneeteilla varustettuun puiseen kiilatukeen tai esimerkiksi ripustaa roikkumaan hihnasta. Myös Valovoima Minin valotehoa ja valon lämpötilaa saa säädeltyä oman tarpeen mukaan.

Tutustu valikoimaan: Innolux

26.01.2024