Hyvää ja kaunista, sinulle ja kotiisi! Meillä kotona -kauppojen Green Weekin aikana nostamme esiin inspiroivia, kestäviä ja ekologisia tuotteita, jotka tuovat sinulle iloa pitkään. Löydä omat suosikkisi Green Week -hintaan sekä ilmaisella toimituksella. Edut ovat voimassa 21.–27.11.2022.

Green Weekin ajan tarjoamme etuja näiden brändien valikoimaan:

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on löytänyt tiensä moniin sydämiin ja koteihin perinteisillä paperitapeteillaan. Yritys on perustettu vuonna 1930 Akaan Toijalassa, ja tänäkin päivänä Pihlgren ja Ritola käyttää tapettien valmistuksessa samaa rotaatiopainomenetelmää kuin pian vuosisata sitten.

Pihlgren ja Ritolan tapettien ekologinen jalanjälki on pyritty minimoimaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa. Ympäristösertifioitu paperi, myrkyttömät pigmentit ja hyväksi havaitut valmistusmenetelmät takaavat, että tapetit ovat turvallisia ja sopivat jokaiseen kotiin. “Kestävyys tarkoittaa meille myös hyvinvoinnin ja kulttuuristen arvojen edistämistä: luonnonmukaisilla ja perinteisillä sisustusmateriaaleilla syntyy kauniita, merkityksellisiä tiloja, joissa on hyvä olla ja hengittää”, Tapettitehtaalta kerrotaan.

Meillä kotona -kauppojen Green Weekin ajan tilaat Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapetit 15 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella!

Parolan Rottinki

Parolan Rottingin tuotteet ovat olleet suomalaisten arkea jo 1960-luvulta lähtien. Perustamisen ajalta ovat peräisin monet rottinkiklassikot, kuten Aulis-riippukeinu ja Lumikenkä-tuoli, joiden ilme on pysynyt samanlaisena tähän päivään saakka.

Green Weekin ajan voit tilata Parolan Rottingin klassikkosarjan tuotteet meiltä 10 % alennuksella sekä ilmaisella kotiinkuljetuksella (norm. 39 €).

HEMPEA

HEMPEAn perustaja Marja-Maija Valtonen halusi tuoda markkinoille kestäviä, laadukkaita ja ajattoman kauniita kodintekstiilejä. Materiaaliksi valikoitui ekologinen hamppukangas, joka sopii pehmeytensä ansiosta täydellisesti muun muassa vuodevaatteisiin ja pyyhkeisiin. Kankaat valmistetaan reiluissa työoloissa Romaniassa, värjätään Nivalassa, painetaan Forssassa, ja valmiiksi tuotteet ommellaan Ivalossa. Jokaista tilausta vastaan HEMPEA istuttaa puun kompensoidakseen hiilijalanjälkeään.

Tilaa HEMPEAn suosikit nyt ja hyödynnä 15 % alennus sekä ilmainen toimitus.

MADesign

MADesignin valikoimaan kuuluu yrittäjien Anniina ja Antti Maukosen kuratoimia ja maahantuomia vintagemattoja. Uniikki, käsityönä valmistettu matto on kestävä sijoitus, jonka laadun takaa Anniinan ja Antin vuosien varrella keräämä asiantuntemus. MADesignin valikoimasta löytyy sekä uudempia mattoja että sukupolvelta toiselle siirtyneitä aarteita, jotka on restauroitu niiden alkuperää kunnioittaen.

Hyödynnä nyt 15 % etu ja ilmainen toimitus MADesignin koko valikoimaan.

MADesign

Come to Finland

Come to Finland syntyi yrityksen perustajan Magnus Londenin intohimosta perinteisiä suomalaisia matkailujulisteita kohtaan. Matkailujulisteiden viehätys perustuu Magnuksen mukaan niiden edustamaan Suomi-kuvaan: ne ovat välähdyksiä menneiden vuosikymmenten matkailumainosten maailmaan sekä taideteoksia.

Green Weekin ajan saat kaikki Come to Finlandin julisteet 15 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella.

Xeraliving

Xeralivingin valikoima koostuu moderneista ja tyylikkäistä sisustustuotteista, joista löytyy myös ripaus leikkisyyttä. Suunnittelutyöstä alkaen Xeralivingin tuotteet on tehty kestämään paitsi aikaa myös käyttöä. ”Haluamme, että asiakas kokee saavansa lahjan, kun avaa meiltä tulleen paketin, vaikka se olisikin itse tilattu”, kertovat yrittäjät Jenni Hakkarainen ja Veera Ylikotila.

Vastuullisuus ohjaa yrityksen toimintaa aina materiaalivalinnoista logistiikkaan. Tuotteiden valmistuksessa käytetään sertifioituja luonnonmateriaaleja sekä kierrätyskuituja. Tuotanto tapahtuu paperituotteiden osalta kokonaan Suomessa. Xeralivingin suositut tekstiilit, kuten pellavavohveliset pyyheliinat, tulevat Virosta ja Portugalista.

Tutustu Xeralivingin laajaan valikoimaan ja tilaa ihanat tuotteet itselle tai lahjaksi. Saat Green Weekin ajan 20 % alennuksen sekä ilmaisen toimituksen!